Grundtvigs Højskole

Højskole tæt på København

På Grundtvigs Højskole sammensætter du selv dit eget skema. Det tror vi på giver dig den største mulighed for at blive klogere på dig selv og møde nye mennesker. Vi har et stort udbud af spændende fag - hvad enten du er til politiske eller filosofiske diskussioner, vil producere radio eller musik, drømmer om at skrive dine egen noveller eller vil eksperimentere indenfor maleri eller fotografi.

Foredrag, debatter og koncerter
En central del af Grundtvigs Højskole er at få indblik, insigt og information ude fra. Derfor inviterer vi ofte mange forskellige foredragsholdere, debattører og andre inspirerende mennesker forbi - foreksempel Johanne Schmidt-Nielsen, Naja Marie Aidt, Anders Agger, Clement Kjærsgaard, fotograf Jan Grarup og skuespiller Mikkel Boe Følsgaard. Se vores foredragskalender her

Vi arrangerer også koncerter med etablerede eller upcoming navne såsom The Raveonettes, Bisse, Katinka, Aksglæde, Lowly, Hannah Schneider og Fallulah. Andre gange tager vi ud af huset på teaterture til Gasværket, Betty Nansen eller Mungo Park.

Læs mere om Grundtvigs Højskole på vores hjemmeside her!

Grundtvigs hojskole fest       Grundtvigs hojskole sol

Vores fagområder er:

UFM Ganggruppeturnering

Beliggenhed

Grundtvigs Højskole ligger i Hillerød, kun 35 kilometer fra København. Vi bruger ofte København til for eksempel teaterture, koncerter, besøg på Christiansborg og andre udflugter.

Praktisk info

Vi har plads til omkring 100 elever og har både dobbelt- og enkeltværelser enten med eget bad og toilet eller med håndvask. Vi går op i bæredygtighed, miljø og dyrevelfærd, og vi har bronzemærket i økologi, hvilket betyder, at 30-60% af vores mad er økologisk.

Faciliteter

- Skolens atelier, keramikkælder, sylokale og musikstudie står til fri afbenyttelse for elever
- Nye Mac's med PhotoShop, Illustrator, iMovie, Hindenburg med videre.
- Gymnastiksal med fodboldmål, yogamåtter, bordtennisbord og frivægte
- Frivilligt idrætstilbud to gange om ugen
- Dejlig have med volleynet, fodboldmål og bålplads
- TV-stue med alverdens kanaler, Netflix, Wii, PS4
- Bibliotek med de nyeste bøger og magasiner
- Pejsestue med masser af brætspil, dagens aviser og klaver

Studievejledning

Vi tilbyder kvalificeret studievejledning.

Kursusstart: August og januar
Kursuslængde: 12, 17, 18 eller 22 uger.
Kursuspris: Fra 1.450 kr. pr. uge. Gode tilskudsmuligheder.

Grundtvigs Højskole
Frederiksværksgade 147