Hent skolens PDF-kataloger

Gerlev Idrætshøjskole

Gerlev bringer dig videre!

Når du kommer til Gerlev Idrætshøjskole, møder du et internationalt idrætsmiljø med højt niveau og fingeren på pulsen. Du kan vælge mellem 16 hovedfag og en lang række side- og studiefag fordelt på tre semestre. Et ophold på Gerlev kan vare alt fra 2 til 10 måneder.

Umb -outd

Vi har nogle af Danmarks mest markante idrætsfag, der bl.a. forbereder dig til Idrætsstudiet eller Fysioterapeutstudiet. Du kan også tage en Lederuddannelse.

FYSISK OG MENTAL UDVIKLING

På Gerlev tager vi udgangspunkt i dig og din udvikling. Du møder kompetente undervisere, der udfordrer dig fysisk og mentalt, men også lægger vægt på fællesskab og glæden ved leg og bevægelse. Med 10 lektioner om ugen giver hovedfaget faglig fordybelse og mulighed for at udvikle og udfordre dig selv i et fællesskab. Vælg mellem parkour, dans, CrossFit, outdoor, natural move, fodbold og mange flere. Se alle vores hovedfag her.

REJSER OG EVENTYR - I HELE VERDEN

Et ophold på højskole er en oplevelse for livet fyldt med uforglemmelige eventyr - i hele verden. Når du går på Gerlev tager vi udgangspunkt i dig, og vi lover, at vi udvikler dig. Du rejser ind i dig selv, men også ud i verden. Du får prøvet kræfter med alt det, du lærer hos os. På rejserne, der kan gå til alt fra Norges fjeld til Rødehavets koralrev, vil din træning få en ny international dimension. Læs om vores rejser her.

VI HAR EN INTERNATIONAL ATMOSFÆRE

På Gerlev har hver fjerde elev en international baggrund. Så det vigtigste, du skal have med dig, er modet på at udvikle dig og møde over 100 nye mennesker, der bliver dine venner. Vi taler meget engelsk i det daglige, så alle elever er med i fællesskabet. Du får venner og netværk der følger dig hele livet.

Udover dit hovedfag vælger du et sidefag og to studiefag. Udbuddet kan variere, og du vælger fagene, når du møder på højskolen.

Skolen ligger naturskønt, nær København og Odense, med fantastisk udsigt til Storebælt og masser af frisk luft. Gerlevs køkken lægger stor vægt på sund og lækker mad, der er afpasset til masser af fysisk aktivitet.

Vi har enkeltværelser og dobbeltværelser samt enkelte 3-mandsværelser alle udstyret med håndvask.

Du er altid velkommen på et uforpligtende besøg, så du selv kan opleve stemningen, faciliteterne og møde elever og lærere. Vi har altid tidligere elever klar til at tage imod dig.

Ring 5858 4065 og få en rundvisning.

Gerlev Idrætshøjskole
Skælskør Landevej 28