Hent skolens PDF-kataloger

Gerlev Idrætshøjskole

Gerlev bringer dig videre!

Når du kommer til Gerlev Idrætshøjskole, møder du et internationalt idrætsmiljø med højt niveau og fingeren på pulsen. Du møder kompetente undervisere, der udfordrer dig fysisk og mentalt, men også lægger vægt på fællesskab og glæden ved leg og bevægelse.

Kroatien -carl

KOM I DIT LIVS FORM

Har du brug for en tænkepause, et friår eller bare fire fede måneder? Tag på Gerlev Idrætshøjskole og kom i dit livs form både fysisk og mentalt. Vi har nogle af Danmarks mest markante idrætsfag, der bl.a. forbereder dig til Idrætsstudiet eller Fysioterapeutstudiet. Du kan også tage en Lederuddannelse.

Se alle vores hovedfag her.

REJSER OG EVENTYR - I HELE VERDEN

Et ophold på højskole er en oplevelse for livet fyldt med uforglemmelige eventyr - i hele verden. Når du går på Gerlev tager vi udgangspunkt i dig, og vi lover, at vi udvikler dig. Du rejser ind i dig selv, men også ud i verden. Du får prøvet kræfter med alt det, du lærer hos os. På rejserne, der kan gå til alt fra Norges fjeld til Rødehavets koralrev, vil din træning få en ny international dimension. Læs om vores rejser her.

VENNER FOR LIVET

På højskole oplever du en ny verden. Her skaber vi nemlig vores hverdag sammen. Vi bor på skolen, spiser sammen, træner side om side, inspirerer hinanden på tværs af nationaliteter, griner, hygger, rejser og fester i fællesskab - lige til vi ikke kan holde øjnene åbne længere. Du får venner og netværk der følger dig hele livet.

ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

På Gerlev har vi igennem mange år været først med hovedfag inden for Parkour, MoveOut, CrossFit, freeskiing og vores danseuddannelse. Det betyder, at du møder nogle af Danmarks bedste og mest kompetente undervisere med et højt fagligt niveau, der stiller krav til din læring og som samtidig skaber en stemning og kultur, som gør dit højskoleophold til en inspirerede rejse ind i dit hovedfag og ud i verden, når I tager på studieture til eksempelvis Barcelona, Tjekkiet eller Kina.

VI HAR EN INTERNATIONAL ATMOSFÆRE

På Gerlev har hver fjerde elev en international baggrund. Så det vigtigste, du skal have med dig, er modet på at udvikle dig og møde over 100 nye mennesker, der bliver dine venner. Vi taler meget engelsk i det daglige, så alle elever er med i fællesskabet.

Krammebillde

KOM OG OPLEV DEN UNIKKE STEMNING

De fleste tager kun et langt højskoleophold én gang i livet og derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige højskole. Derfor anbefaler vi dig at komme på besøg, så du selv kan opleve stemningen, faciliteterne og møde elever og lærere. Vi har altid tidligere elever klar til at tage imod dig.

Ring 5858 4065 og få en rundvisning.

Se vores elever fortælle om skolen her.

HOVEDFAG 10 lektioner om ugen

Hovedfaget giver en faglig fordybelse og mulighed for at udvikle og udfordre dig selv i et stærkt fællesskab. Se alle vores hovedfag her.

Se her for en kort introduktion til de forskellige skoleperioder, vi arbejder med på Gerlev Idrætshøjskole.
Vælg mellem

SIDEFAG 6 lektioner om ugen

Udover dit hovedfag vælger du et sidefag og to studiefag. Udbuddet kan variere, og du vælger fagene, når du møder på højskolen. Det kunne eksempelvis være

STUDIEFAG 4 lektioner om ugen

Filosofi • Billedkunst • Band • Aktuel debat • Foto- & medieværksted •  • Teatersport • International Lederuddannelse • DGI's Lederuddannelse • Sportspsykologi • Krop & Massage • Leg & Bevægelseskultur • Personlig udvikling.

Vi har store forventninger til, at du vil lægge energi og kræfter i at være med til at gøre Gerlev til et fantastisk sted at være. Du vil blive udfordret og udviklet på alle ledog kanter - og vi lover, at du kommer i dit livs form under dit ophold. Uanset om du har dyrket idrætten siden du kunne gå eller er ved at lære den at kende.

Du kommer ikke til at kede dig med vores faciliteter:

• Svømmehal
  • Parkourpark
  • Idrætshal
  • Springsal
  • Bevægelseshus
  • Parkour-Laden
  • 4 Beachvolleybaner
  • 3 Fodboldbaner
  • Stadion
  • Streetbasketbane
  • Low-rope bane