Hent skolens PDF-kataloger

Den Rytmiske Højskole

- et musikalsk liv!

Højskoleliv med udgangspunkt i rytmisk musik, lydproduktion, sangskrivning og music management.

Vi har professionelle lydstudier og øvelokaler, du bliver undervist af musikere, og bliver en del af et stort musikalsk netværk. Et højskoleophold tager kun et halvt år, men varer hele livet.

Du er altid velkommen til en rundvisning.

Vi har 2 lange kurser, forår og efterår, samt 4 sommerkurser, læs meget mere om dem på vores hjemmeside.

Et døgn på Den Rytmiske Højskole (video)

Musik DRHMusik i band (Instrumentlinien)

Vi underviser på alle niveauer og indenfor alle genrer. Hver instrumentgruppe har sin egen linje med soloundervisning og workshops. Desuden er der sammenspil, og du skal med på turné rundt i Danmark. Mulighed for teori/hørelære, komposition og sangskrivning. I vores studier kan du indspille musikken sammen med lydproducere.

Studiet DRHLydproduktion

Lydproduktion er til dig der brænder for at mestre den tekniske side af musikproduktion i lydstudiet og til live koncerter - i stor skala.  Vi arbejder i skolens store lydstudier. Her lærer du kunsten at indspille, mixe og lave mastering af musikprojekterne.

Sangskrivning DRHSangskrivning & Produktion (SP)

er for dig som ønsker at blive bedre til at skrive og producere sange. Du vil i løbet af opholdet få mulighed for at sætte dit fokus så du arbejder ekstra meget med sangskrivning, lyrik og komposition, avancerede produktionsaspekter og nørde ekstra med programmer Logic Pro og Abeleton, lydstudiearbejde, PA, eller med elektronisk musik.

Udover et veludstyret computerlokale med eget indspilningsstudie har vi 3 øvebokse med "hjemmestudie".

MM2_DRHMusic Management

handler om at få musik ud til folket; din egen, dit bands eller andres. Der er rigtig meget fokus på DIY/F - "Do it with friends". Du får teori og praksis på event- og projektstyring, udvikling af artistidentitet, videoproduktion, brug af sociale medier, og meget mere. Der vil være forberedelse til faget, og du vil skulle regne med at det og projekterne kommer til at tage en del af din fritid.

Samba_DRHFælles for linjerne

Ud over linjefagene er der en række fag, nogle er obligatoriske og andre er valgfag. Se hjemmesiden for aktuelle fag og valgfag.

Ved siden af undervisningen er du selv med til at præge skolens liv, og vores veludstyrede undervisnings- og øvefaciliteter står selvfølgelig til rådighed 24 timer i døgnet.

Kom og udvid dit musikalske netværk.

Den Rytmiske Højskole ligger ved Vig i Odsherred - mellem Nykøbing Sj. og Holbæk - og er centralt placeret uanset hvor i landet du kommer fra.

Det bedste indtryk af skolen får du selvfølgelig ved at besøge os. Hvis du ringer (tlf. 59 360 600) eller e-mailer i forvejen, sørger vi for en rundvisning.

Payoff2_DRH

Den Rytmiske Højskole