Ungdomshøjskolen ved Ribe

DanskEnglish

Ungdomshøjskolen ved Ribe (UHR) er en højskole for de 16 til 19 årige

Vi gi'r dig mulighed for at dyrke dine interesser og prøve nye ting.


Du vil møde en masse spændende undervisere - både fastansatte lærere men også mange gæstelærere og oplægsholdere. Vi vil vægte mange input i hverdagen og har planlagt et højskoleophold med masser af aktiviteter morgen, middag og aften.

UHR har rigtig gode faciliteter: Elevfløje med både enkelt og dobbeltværelser, hyggelige opholdsstuer, Idrætshal, Sammenspilslokale, Kunstatelier, Designlokale, Friluftslivslokale og fantastiske udenomsarealer med plads til masser af Idræts- og friluftslivsaktiviteter.

Du vil kunne vælge mellem mange valgfag, og der vil være temadage og temauger og selvfølgelig også en studietur.

På Ungdomshøjskolen ved Ribe vil du også få det obligatoriske fag "Vejviser til Livet", hvor vi vil ruste dig til livet, uddannelse og fremtiden. Modulerne på faget kan indeholde f.eks. filosofi, psykologi, "det gode liv", studievejledning og meget mere. 

Hos os sammensætter du selv størstedelen af dit skema, med fag du syntes der er spændende. Sport, kunst, friluft, genopfrisket dine kundskaber i dansk, engelsk og matematik. Vælg selv. 

Glæd dig til et fantastisk højskoleophold sammen med en masse andre unge - både fra Danmark men også fra andre steder i verden. 

 


Fag & emner

Højskoleopholdet er delt ind i perioder og er strikket sådan sammen, at du enten kan fordybe dig i et fag eller to, eller du kan vælge at prøve mange forskellige fagområder af i løbet højskoleopholdet.

Vælg mellem fag indenfor emnerne:

  • Sport
  • Drama, teater & storytelling
  • Musik & Sang
  • Kunst & Design
  • Vejviser til Livet (obligatorisk)
  • Kok & kokkerier
  • Friluftsliv
  • Klar, Parat, Studiestart
  • Det gode liv
  • E-sport & Gaming

Praktiske informationer

Beliggenhed:

Højskolen ligger kun 1½ km. fra Vadehavet i landsbyen Vester Vedsted lidt udenfor Ribe. Et dejligt sted, hvor der er go' plads til at udfolde sig og fordybe sig.

Der går bus til døren, og der er mulighed for at booke flexture ved Sydtrafik, så du kan komme til og fra skolen, når det passer dig.

 

Faciliteter:

Skolens faglokaler er store, lyse og veludstyrede, og du kan bruge lokalerne udenfor den normale undervsiningstid, så der er gode mulighedheder for at etablere et fritidsband, arbejde videre med dit kunstprojekt eller....


Kontaktinformationer

Ungdomshøjskolen ved Ribe
Skole Alle 1
6760 Ribe
Find vej til højskolen

Telefon: 75 44 50 04
kontoret@uhr.dk

Forstander
Per Jacobsen
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven