Ubberup Højskole

Gør dine drømme til virkelighed på Ubberup

Vores næste lange hold er fra 3. april - 9. juli

Vil du gerne have en ny, sundere livsstil? Det er det, vi arbejder med på Ubberup Højskole.

Vi tilbyder både korte og lange højskolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrejningspunkt.

Hos os kan du:

• Dyrke masser motion og idræt og komme i god form
  • Få individuel coaching og kostvejledning gennem hele dit ophold (med i prisen)
  • Få redskaber til at leve sundt i din hverdag
  • Få nye vaner
  • Finde din egen vej til et varigt vægttab
  • Møde nye venner
  • Blive klog på det, du spiser
  • Sammensætte dit eget skema, der passer til dit fokus

Ubberup Højskole er den første og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi over 400 elever mod til at ændre deres vaner og redskaber til at leve et sundere liv.

Se hverdagen på Ubberup Højskole i videoen:

EFFEKTIV OG SJOV IDRÆT

NB: Idrætsgrenene varierer efter årstiderne.

Ubberup _-_zumba

COACHING & PERSONLIG UDVIKLING

Individuel coaching (med i prisen) • Krop og psyke • Debat og foredrag • Psykisk førstehjælp • Psykologi • Samfundsfag og politik

Ubberup -Undervisning I Madvaerkstedet

SUND MAD

Individuel kostvejledning (med i prisen) • Madlavningsfag • Tips og ideer til sund mad • Køkkenet serverer fedtfattig mad af gode råvarer 6 gange om dagen • Mulighed for specialkost

Ubberup - Bøfsalat

KREATIVE OG AKTIVE FAG

Billedkunst • Sang/kor • Tekstil/Smykker • Film og debat • Tegning • Friluftsliv • Massage • Show

Ubberup - Maleri Og Dekoration 014

Kursusstart i 2018 | Lange ophold (12-15 uger)

Forårshold: 3. april - 9. juli (14 uger + 1 uge fra 20. aug - 26. aug)

Efterårshold: 4. sept - 17. dec (15 uger)

Ugepriser | Lange ophold (12-15 uger)

Dobbeltværelse med delt bad og toilet: kr. 1.590,-

Enkeltværelse med delt bad og toilet: kr. 2.090,-

Enkeltværelse med eget bad og toilet: kr. 2.490,-

Sommerkurser i 2018 | (1-2 uger)

Vi har to sommerkurser af 1-2 ugers varighed. Du kan læse mere om vores sommerkurser her.

Mulighed for specialkost

Vores køkken kan sagtens imødekomme specialkost. Det koster ikke ekstra. Husk blot at gør os opmærksom på det, når du udfylder tilmeldingsformularen på vores hjemmeside.

Beliggenhed & offentlig transport

Ubberup Højskole ligger i naturskønne omgivelser i Vestsjælland, ca. 7 km fra Kalundborg. Der går offentlige busser direkte til højskolen fra Kalundborg Station.

Faciliteter

Ubberup Højskole har plads til ca. 80 elever på højskolen.

På vores hjemmeside kan du finde fotos af vores faciliteter som gymnastiksalen, yoga-rum, kreative værksteder, spinningrum, fodboldbane, udendørsarealer, computerrum, elevværelser og flere hyggelige opholdsstuer.

Ubberup Bike-sal

Ubberup Højskole