Suhrs Højskole

DanskEnglish

Tag på højskole midt i København!

Suhrs Højskole er madhøjskolen i hjertet af storbyen. Højskolen ligger midt i København - lige ved Rundetårn - og du kan både vælge imellem at bo på skolen og være dagelev. 


Suhrs


  • Vælg mellem fire hovedfag: Foodtrends, Omstillingsagent, Gastro og Movetrition.
  • Vælg mellem masser af valgfag og køkkenfag. Bliv klog på alt fra verdenskøkken, bagning og hygiejne til partering, undervandsjagt, knivteknik og krydderier.
  • Kom i køkkenet med nogle af Danmarks største gastronomiske ildsjæle og bedste kokke.
  • Kom med på en unik kulinarisk inspirationsrejse til Italien, hvor vi besøger alt fra vingårde til lokale markeder, kokkeskoler og producenter af pølse, ost og skinke.
  • Få erfaring med at skabe madevents, når vi i fællesskab laver folkekøkkener, pop-up restauranter eller madbyttemarked.
  • Og deltag i alt fra sofahygge til ølbrygning, film- eller løbeklub, kor eller bare at udnytte byens mange muligheder.

På Suhrs Højskole har mad, smag, kultur, bæredygtighed og sanser en fremtrædende plads, fordi vi mener, at god mad er en vigtig forudsætning for et godt liv. Like os på Facebook eller Instagram og hold dig opdateret om nye fag, lækker mad og livet på en højskole i København.
Fag & emner

Madhøjskolen i hjertet af storbyen       

Med et kursus på Suhrs Højskole kan du udbygge dine faglige kompetencer inden for gastronomi, sundhed og bæredygtighed og du får et netværk af mennesker med samme interesse og nysgerrighed for mad, som du selv har.

 

Suhrs

 

Du vælger mellem fire forskellige hovedfag. Hovedfagene er din mulighed for at fordybe dig i et emne, eksperimentere og være kreativ.

 

FOODTRENDS: Vær med til at afprøve og opdage de nyeste trends indenfor råvarer, restauranter og tilberedning.

 

OMSTILLINGSAGENT: Bæredygtighed og selvforsyning - vær med til at starte den grønne revolution.

 

GASTRO: Fordyb dig i gastronomiske temaer og skab klassiske eller nytænkende meuner, fra jord til bord og med fokus på teknik, tilsmagning og anretning.

 

MOVETRITION: Nyt hovedfag på Suhrs om naturlig bevægelse i byen - sund mad, krop og kost. 


Læs mere om hovedfagene her:

 

Suhrs

 

Udover hovedfagene er vi fælles om fag som Verdenskøkken, en rejse til Italien og faget 'Smag på', hvor vi smager, sammenligner og bliver klogere på alt fra te, is og chokolade til østers og olivenolie. Vi har også en lang række valgfag. Vi får hvert år nye gæstelærere, gode ideer og masser af inspiration til valgfag, som du kan læse mere om under hhv. forårskurset og efterårskurset.


Praktiske informationer

Meget mere end bare mad

Et højskoleophold på Suhrs handler om meget andet end mad, fag og undervisning: fx. debatter, ekskursioner, teaterture, kulturaftener, fredagsmiddage, fester, hygge, byliv, samvær og nærvær. Alt sammen i vores skønne ramme midt i København. 

På alle kurser tager vi også på en kulinarisk rejse til Italien.


Suhrs Højskoles tagterrasse

 

Bo på en højskole midt i København

På Suhrs bestemmer du selv om du vil bo på højskolen, eller bo ude i byen.

Ca. halvdelen af skolens elever bor på højskole. Men uanset hvor du bor, kan du spise alle dine måltider på skolen og deltage i masser af aktiviteter uden for undervisningen både på hverdage og i weekenderne.

Nysgerrig? Kom ind forbi højskolen, så giver vi kaffe og en rundvisning.

 

Suhrs - citronkager


Kontaktinformationer

Suhrs Højskole
Pustervig 8
1126 København K
Find vej til højskolen

Telefon: 33 12 80 53
kontakt@suhrs.dk

Forstander
Lars Sonne-Hansen
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven