Suhrs Højskole

DanskEnglish

Tag på højskole midt i København!

Suhrs Højskole - er Danmarks eneste madhøjskole. Højskolen ligger midt i København - lige ved Rundetårn og som den eneste storbyhøjskole i landet, er der mulighed for at bo på skolen. 

Suhrs

  • Vælg mellem seks hovedfag: Urban Selvforsyning, Kommunikation, Foodlab, Gastro, Sundhed & Ernæring og Foodtrends.
  • Vælg mellem masser af valgfag og køkkenfag. Bliv klog på alt fra verdenskøkken, bagning og hygiejne til partering, undervandsjagt, knivteknik og krydderier.
  • Kom i køkkenet med nogle af Danmarks største gastronomiske ildsjæle og bedste kokke.
  • Kom med på en unik kulinarisk inspirationsrejse til Italien, hvor vi besøger alt fra vingårde til lokale markeder, kokkeskoler og producenter af pølse, ost og skinke.
  • Få erfaring med at skabe madevents, når vi i fællesskab laver folkekøkkener, pop-up restauranter eller madbyttemarked.
  • Og deltag i alt fra sofahygge til ølbrygning, film- eller løbeklub, kor eller bare at udnytte byens mange muligheder.

På Suhrs Højskole har mad, smag, kultur, bæredygtighed og sanser en fremtrædende plads, fordi vi mener, at god mad er en vigtig forudsætning for et godt liv. Like os på Facebook eller Instagram og hold dig opdateret om nye fag, lækker mad og livet på en højskole i København.
Fag & emner

Danmarks eneste madhøjskole      

 Med et kursus på Suhrs Højskole kan du udbygge dine faglige kompetencer inden for gastronomi, sundhed og bæredygtighed og du får et netværk af mennesker med samme interesse og nysgerrighed for mad, som du selv har.

Suhrs
Du vælger mellem seks forskellige hovedfag. Hovedfagene er din mulighed for at fordybe dig i et emne, eksperimentere og være kreativ.
FOODTRENDS : Vær med til at afprøve og opdage de nyeste trends indenfor råvarer, restauranter og tilberedning.
URBAN SELVFORSYNING : Bæredygtighed og selvforsyning. Hvad kan vi selv gro, skabe, lave, henkoge eller sylte. Vær med til at starte den grønne revoulituon fra dit køkken.
SUNDHED OG ERNÆRING: Hvad er sundhed i praksis og hvad er det sunde liv? Vi arbejder med det sunde køkken og sætter vores holdning, viden og bevidsthed om sundhed til debat.
KOMMUNIKATION: Få praktisk erfaring og teoretisk indsigt i madkommunikationens verden. Foodstyling, blogging, madfilm og strategisk madkommunikation
FOODLAB: Gå på opdagelse i smagens univers og molekyernes univers, når vi eksperimenterer med råvarer, smag og metoder.
GASTRO : Fordyb dig i gastronomiske temaer og skab klassiske eller nytænkende meuner, fra jord til bord og med fokus på teknik, tilsmagning og anretning.

Læs mere om hovedfagene her:

Suhrs

Udover hovedfagene er vi fælles om fag som Verdenskøkken, en rejse til Italien og faget Smag på, hvor vi smager, sammenligner og bliver klogere på alt fra te, is og chokolade til østers og olivenolie. Vi har også en lang række valgfag. Vi får hvert år nye gæstelærere, gode ideer og masser af inspiration til valgfag som du kan læse mere om under hhv. forårskurset og efterårskurset 


Praktiske informationer

Meget mere end bare mad

Suhrs Højskoles tagterrasse

Et højskoleophold på Suhrs handler om meget andet end mad, fag og undervisning: fx. debatter, ekskursioner, teaterture, kulturaftener, fredagsmiddage, fester, hygge, byliv, samvær og nærvær. Alt sammen i vores skønne ramme midt i København. 

På alle kurser tager vi også på en kulinarisk rejse til Italien.


Bo på en højskole midt i København

På Suhrs bestemmer du selv om du vil bo på højskolen, eller bo ude i byen.

Ca. halvdelen af skolens elever bor på højskole. Men uanset hvor du bor, kan du spise alle dine måltider på skolen og deltage i masser af aktiviteter uden for undervisningen både på hverdage og i weekenderne.

 

Hvis der er plads på kurserne, vil der være mulighed for at tilmelde sig kortere forløb.

 Nysgerrig? Så kom ind forbi højskolen, vi giver kaffe og en rundvisning.

Vi ligger lige ved Nørreport Station.

Suhrs - citronkager


Kontaktinformationer

Suhrs Højskole
Pustervig 8
1126 København K
Find vej til højskolen

Telefon: 33 12 80 53
kontakt@suhrs.dk

Forstander
Lars Sonne-Hansen
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven