Ryslinge Højskole

Dansk

Fordybelse i teater, skuespil og scenekunst!

Skuespillertræning, høj teaterenergi og mulighed for scenekunst 24/7 

 

Ryslinge Højskole er en ambitiøs og energisk udviklingsplatform for dig med skuespillerdrømme. Ryslinge Højskole er fyldt til randen med teater, vildskab og kollektiv skaberkraft! 

 Book en rundvisning her:

http://www.ryslinge-hojskole.dk/besoeg-skolen-book-en-rundvisning/

 

Ryslinge Højskoles undervisere er både professionelle skuespillere og scenekunstnere, der glæder sig til at lære dig at kende. Vi er fuldt optaget af den enkeltes unikke udvikling og derfor er bl.a. soloundervisning, fordybelsestimer og fokusfag en fast del af vores hverdag.

 

Vi har forskellige spor der afslutter dit ophold - Vælg din faglige affyringsrampe: 

ForårFilmskuespil,  Teaterforestilling, Dramatisk Skrivekunst eller Fysiodramatisk Forestilling. 

Efterår: Optagelsesprøve eller teaterforestilling.  

Læs mere på hjemmesiden ... 


Vi elsker at sprænge alle rammer og skabe eksperimenterende scenekunst. Teater, der er vendt på hovedet, nytænkt og ude i virkeligheden - Sammen med vores venner fra Odense Teater og Teater Momentum.

 

Det hele sker i smukke rammer med en pulserende højskoleenergi, hvor kreativitet, vildskab, indsigt og nærvær bliver et fast omdrejningspunkt blandt de 39 andre elever, som vil teater og højskole lige så meget som dig!

 

Er du klar? Det er vi
Fag & emner

Er du klar til... 

> En hverdag fyldt til randen med teater, kreativ energi, kollektiv skaberkraft og med mulighed for scenekunst 24 timer i døgnet.

 

> At sætte dig selv i fokus med fordybelse i skuespil, improvisationer, kreativitet, krop, stemme og din egen udvikling.

 

> At fylde din sceniske værktøjskasse med skuespilsteknik, karakter- og figurarbejde, fysiodrama og musikalitet.

 

> At være en del af en netværksflade udover det sædvanlige med prof. skuespillere, visionære instruktører og venskabsteatre, vi altid kan besøge. 

 

> En solid og spændende forskole til en evt. optagelsesprøve på skuespillerskolerne. Vi har fuld fokus på din videre udvikling.

 

> Oplevelsesuger og -dage, hvor vi sammen rykker ud og udfordrer scenekunsten - og lige så vigtigt - får nogle uforglemmelige oplevelser sammen. 

 

> En fritid med mulighed for at tage i teatret med de andre lige så meget man vil, og hvor Teatersalen altid er åben og klar.

 

> Få et unikt indblik i teatres virkelighed på Odense Teater, Teater Momentum og Odense Skuespillerskole. Virkeligheden er nu den bedste læreplads.

 

> Premiere på en professionelt instrueret forestilling og shine i din helt egen monolog, som evt. ville kunne bruges til en optagelsesprøve på skuespillerskolerne. 


Praktiske informationer

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kontor på tlf. 6267 1020, såfremt du har spørgsmål, eller bare gerne vil høre nærmere.

Læs mere på www.ryslinge-hojskole.dk 


Kontaktinformationer

Ryslinge Højskole
Højskolen 1
5856 Ryslinge
Find vej til højskolen

Telefon: 62 67 10 20
mail@ryslinge-hojskole.dk

Forstander
Torben Vind Rasmussen
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven