Krabbesholm Højskole

DanskEnglish

Hvis du drømmer om en uddannelse inden for kunst, litteratur, arkitektur, design og grafisk design, kan Krabbesholm blive springbrættet til din fremtid.

Vores kursusprogram henvender sig til alle, uanset forudsætninger. Mange kommer, fordi de har lyst til at prøve sig selv af. Andre for at udvikle sig målrettet i forhold til en videregående uddannelse inden for højskolens fagområder.
Alle er velkomne!

 

For elever på efterårskurserne arrangerer højskolen satellitkurser i Aarhus og København det efterfølgende forår i forbindelse med optagelsesprøverne til kunstakademier, forfatterskoler, medie- og journalisthøjskoler, arkitektskoler og designskoler. Satellitkurset er gratis for efterårsholdets elever.

 

Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Vi er en traditionsrig højskole grundlagt i 1885 - men med en udpræget nutidig appel som kunsthøjskole.

 

 


 


Fag & emner

LINJEFAG


Når man tilmelder sig et ophold på Krabbesholm Højskole, skal man på forhånd vælge et af skolens fem linjefag. Her tilbringes langt det meste af undervisningstiden.

Linjefagene er:
Kunst

Arkitektur

Grafisk design

Litteratur

Design


Praktiske informationer

Som elev har du dit eget arbejdsbord og adgang til samtlige af højskolens værksteder: Mac-computere med storformatprinter, RISO-trykkeri, fotostudie med mørkekammer, grafisk værksted med serigrafi og linoleumstrykkeri, atelier, tegnesale, keramikværksted, træ- og metalværksted, laserskærer, 3D printer, syværksted og et veludstyret fagbibliotek.

 

Krabbesholm ligger direkte ned til Limfjorden, lidt uden for Skive. Den historiske hovedbygning er fra 1565.

 

Både elever og lærere bor på højskolens område.

 

Udgifterne til ophold og kost er inkluderet i kursusprisen.


Kontaktinformationer

Krabbesholm Højskole
Krabbesholm Alle 15
7800 Skive
Find vej til højskolen

Telefon: 97 52 02 27
post@krabbesholm.dk

Forstander
Kurt Finsten
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven