ISI Idrætshøjskole

DanskEnglish

Idræt i blodet

Vild med idræt? Så er ISI Idrætshøjskole stedet for dig. Her bliver du del af et fællesskab med personlig udvikling og idræt på et seriøst niveau som udgangspunktet. Gennem idræt, højskoleundervisning og højskoleliv ønsker vi at inspirere dig til livsduelighed - forstået som lysten og evnen til afklaring og ansvar for dit liv. Vi tilbyder kurser af 19, 24 og 43 ugers længde - du vælger selv, hvor langt dit ophold skal være.

Kilk på dette link for at gå til ISI Idrætshøjskoles hjemmeside


Fag & emner

Find det du er god til!

På ISI har vi plads til alle. Uanset om du er her for at satse på din idræt, tage et sabbatår eller for at overveje eller forbedre dine uddannelsesmuligheder. På ISI kan du koncentrere dig om at lære dig selv og andre bedre at kende - finde lige netop det du er god til. Alt sammen mens du dyrker din idræt på en af vores
idrætslinjer:


Praktiske informationer

Fede faciliteter

ISI Idrætshøjskole er en moderne skole med plads til ca. 60 elever - en lille skole med stort nærvær. Vi har unikke idrætsfaciliteter lige uden for døren, en højt kvalificeret og engageret lærerstab, der brænder lige så meget for idræt som dig - og for at møde dig, som den du er.

 

Life is ISI

Livet på ISI betyder nye venner, nye omgivelser, tid til fordybelse og tid til et unikt dagligt fællesskab. Vi kæmper, fester, rejser, hygger og sveder sammen i et miljø, hvor du kun keder dig, hvis det er det, du trænger til. Kom og oplev det hele selv: Book en rundvisning på  www.isi.dk eller ring på tlf. 97 25 24 99.

Vi glæder os til at møde dig.

Velkommen på ISI Idrætshøjskole i Ikast.


Kontaktinformationer

ISI Idrætshøjskole
Hagelskærvej 40
7430 Ikast
Find vej til højskolen

Telefon: 97 25 24 99
Fax: 96 60 18 39
info@isi.dk

Forstander
Torben Østergaard
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven