Idrætshøjskolen i Sønderborg

DanskEnglish

Idrætshøjskolen Sønderborg from IHS

Fag & emner

Vi brænder for idræt og udvikling

Er du til vand, sand, mudder eller sne? - Vi kan det hele på IHS.

På Idrætshøjskolen i Sønderborg tilbyder vi mange forskellige fag.
Vi satser stort på Kitesurf/WakeboardBeachvolley, Adventure og Ski/Snowboard, men vi har mange flere idrætter, som kan udfordre og vække helt nye interesser i dig.

Lige så vigtigt som vores idræt er vores fællesskab. Idrætshøjskolen i Sønderborg sætter fokus på den personlige udvikling i det store fællesskab.
Du vil gennem fællesskabet få minder og oplevelser samt stifte venskaber
- som mærker dig for livet. 

Rejser

Vi arrangerer rejser til Tanzania/ZanzibarIsland, skirejser til Frankrig og til Kreta i det Græske øhav. Der bliver for hver rejse lavet et spændende program med farverige kulturoplevelser, masser af aktiviteter og tid til fællesskab.

Forbered dig på fremtiden

Bliv klogere på dig selv og bliv klar til studiet med fx sportsmassøruddannelsen, eller tag fitnessinstruktøruddannelsen - så har du muligheden for at få et aktivt studiejob. Eller tag skiinstruktøruddannelsen og bliv klar til en sæson på ski. Vi udvikler dine kompetencer, udfordrer dig fysisk, og forbereder dig bedst muligt på dine studie- og erhvervsvalg.

Beliggenhed

Som elev på Idrætshøjskolen i Sønderborg kan du hver dag stå op med havudsigt eller gå en tur i vores helt egen park. Fra stranden kan du se Sønderskoven mod syd og se Sønderborg by og lystbådehavn mod nord.

Faciliteter

Idrætshøjskolens beliggenhed giver mulighed for masser af udendørsaktiviteter. Med kun 100 meter til havet er der rig mulighed for at benytte skolens eget udstyr til sejlads, kajak og windsurf. Derudover har skolen 6 beachvolleybaner, fodboldbaner, MTB-track og highrobe bane. Vi har også masser af muligheder indendørs i vores haller, som fx volley, håndbold, dans, teater, klatring, svømning, styrketræning og meget mere.

Meld dig til HER - og tag den bedste beslutning for dig selv

Cover Facebook 2

Specialefag

Idrætsfag

Almene fag

Interessefag

Fællesfag


Praktiske informationer

Kursusstart

I januar, februar, april, august og oktober.

Vi glæder os til at møde dig.

Se mere på www.ihs.dk


Kontaktinformationer

Idrætshøjskolen i Sønderborg
Friheds Alle 42
6400 Sønderborg
Find vej til højskolen

Telefon: 74 42 18 48
admin@ihs.dk

Forstander
Michael Willemar
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven