Hent skolens PDF-kataloger

Idrætshøjskolen Aarhus

Idrætshøjskolen Aarhus - En verden af idræt

Idrætshøjskolen Aarhus byder på en verden af idræt. Hvad end du er til et af vores mange tilbud inden for boldspil eller er mere til fitness, dans eller outdoor/adventure så har vi det rigtige tilbud til dig. Vores fokus er selvfølgelig på idræt, men du har også muligheden for at udfolde dig kreativt, synge med på musikken, opleve kultur på en helt anden måde og målrettet opnå kompetencer til din videre karriere.

Idrætsspeciale eller Akademi

Du kan sammensætte og tilpasse dit skema efter dine egne ønsker. Vælg om du vil være elev på et af vores akademier eller være elev med to idrætsspecialefag.

Vælger du et af vores akademier - fodbold, håndbold eller science akademi - vil du have fuld fokuseret undervisning i dette fag 4 gange om ugen. Du får dermed mulighed for at dyrke din interesse helt til bunds.

Vælger du at have idrætsspecialer, sammensætter du selv en kombiantion af et idrætsspeciale A og et idræstspeciale B. Begge fag træner du to gang om ugen.

Heruvover skal du vælge et fysisk fag, et kulturfag og et valgfag samt har mulighed for at vælge mellem en stribe tilbudsfag.

Leg med kombinationerne og sammensætte dit skema her.

Boost dit CV

På Idrætshøjskolen Aarhus har du mulighed for at tage en bred vifte af instruktøruddannelser, da vi tilbyder træner/instruktøruddannelser på alle vores specialefag. Som elev på vores fitnessspeciale kan du fx tage en fitnessinstruktøruddannelse. På vores ski- og snowboardlinje kan du blive Alpin Klubinstruktør. Du kan også tage trænerkurser inden for fx DBU og DHF. Ved at tage en uddannelse under dit ophold er du bedre kvalificeret til fremtiden og klar til nye jobmuligheder.

På højskole i din kommende studieby Aarhus

På IHÅ råder vi over nogle af Danmarks bedste idrætsfaciliteter, som du som elev vil få rigtig meget glæde af. Vi ligger i Vejlby-Risskov Centret og kan byde på perfekte træningsforhold hele året rundt, lige meget hvilken idræt du vælger - og du skal ikke tværs igennem Aarhus for at komme frem. Vi har bl.a. idrætshaller, svømmehal, kunstgræsbane, spring- og motorikhal, tennisbaner og beachbaner. Derudover har vi praktisk talt skoven og stranden i vores baghave. Ti minutter på cykel fører dig fra højskolen til hjertet af Aarhus. Vi nyder at udnytte kulturlivet og alle de andre muligheder Aarhus byder på.

Vil du vide mere, så send os en mail på ihaa@ihaarhus.dk eller ring til os på 86213800 - Du er altid velkommen til at besøge os for en rundvisning!

Vi glæder os til at se dig på Idrætshøjskolen Aarhus!

Idrætshøjskolen Aarhus
Vejlby Centervej 53