Højskolen Skærgården

DanskEnglish

          SUNDHED - LIVSSTIL - TRIVSEL - GLÆDE

Skærgården er en højskole for voksne i alle aldre, som er på vej mod nye faser i livet. Hos os kan du bevæge dig fra én vægtklasse, én livsfase eller én sindstilstand til en anden - og samtidigt nyde alt det fantastiske et højskole-ophold kan tilbyde dig. Glæd dig til kvalificeret undervisning, masser af samvær, eget værelse med bad & toilet, sund og velsmagende kost, enestående natur, masser af motion, fællesskab, bevægelsesglæde og meget, meget mere…  

                                BESØG OS PÅ WWW.HJSK.DK


Gynge - Skærgården


Fag & emner

Lange kurser

Skærgården er højskolen for voksne i alle aldre, der ønsker at arbejde med personlig udvikling, trivsel og omlægning til en sundere livsstil. Vi arbejder med følgende specialer:

  • Livsstilsændring
    - for dig, som gerne vil arbejde med dig selv og din sundhed og trivsel - herunder med vægttab.
  • Trivsel
    - for dig, som er på vej mod en ny fase i livet og har brug for ny viden og inspiration, en sundere livsstil og socialt samvær.

Træning I Salen - Skærgården

Korte kurser

Hen over året tilbyder vi korte kurser af 6-7 ugers varighed på henholdsvis Livsstilslinjen og Trivselslinjen. Disse kurser fungerer som en integreret del af de længere forløb.

I skolernes sommerferie tilbyder vi desuden kurset Veje til Varigt vægttab, som er er et kursus af 2-ugers varighed med fokus på vægttab og trivsel (uge 30 + 31 i 2018). Parallelt med dette kursus tilbydes ugekurset Sundhed og Balance (i henholdsvis uge 30 og 31 i 2018).

Endelig tilbyder vi vores Familiekursus - Flow, Fællesskab og Fordybelse - i henholdsvis uge 28 og 29 i 2018, hvor vi inviterer hele familien på store højskoleoplevelser. Disse kurser afholdes i høj grad på børnenes og familiernes præmisser - og vi udnytter vores enestående omgivelser med å, skov og ikke mindst vores badevenlige sø.

Familie - Skærgården


Praktiske informationer

På Skærgården bor du på enkeltværelse med eget bad og toilet. Højskolen ligger naturskønt med egen sø og skov lige ved døren. Der er gode muligheder for varieret motion inde og ude, værksteder med plads til udfoldelse - og der er også fred og ro til at mærke efter og fordybe sig i nuet. 

På højskolen er der fokus på sund mad og gode vaner.

Overalt på skolen og i elevhusene er der trådløst netværk. Der er 6 km til Herning.

Holdstart og varighed

Du har mulighed for at vælge et langt ophold på 12 uger eller mere, eller et af vores korte kurser på 6 eller 7 uger.


I 2017 er der holdstart
:

5. november

 

I 2018 er der holdstart:

7. januar - 18. februar - 1. april - 20. maj - 12. august - 23. september - 11. november

                   

Velkommen til Højskolen Skærgården


Hovedbygning - Skærgården


Kontaktinformationer

Højskolen Skærgården
Skærgårdvej 23
7400 Herning
Find vej til højskolen

Telefon: 97 12 43 90
kontoret@hjsk.dk

Forstander
Vibeke Lundbo
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven