Højskolen på Kalø

DanskEnglish

Den globale landsby på Kalø

På Højskolen på Kalø er den globale landsby ikke blot noget vi taler om eller studerer. Det er noget vi lever. Dansk sprog og kultur, antropologi og outdoor er grundpillerne på Kalø, og både undervisning og fritid er centreret om netop disse.

På Kalø får du unikke muligheder for bo, leve og studere sammen med mennesker fra hele verden i noget af det smukkeste natur i Danmark - midt i Nationalpark Mols Bjerge. 

Hvis vi har fanget din interesse, vil vi opfordre til at du ringer til os eller kommer forbi til en rundvisning og en kop kaffe! https://www.youtube.com/watch?v=hmsoCrrSQZU

Fag & emner

Antropologi. På antropologi benytter vi os aktivt af skolens multikulturelle sammensætning til antropologisk feltarbejde, og ikke mindst til at blive klogere på verden, hinanden og på os selv. 

Outdoor-ranger Vi tilbyder et unikt kursus i outdoor, hvor jagt, vildmarksliv og det maritime kombineres. Kurset udbydes i samarbejde med blandt andre Danmarks Jægerforbund og Jon Jensen, som er vinder af "Alene i vildmarken 2017".

Se indholdsplan for outdoor-ranger 

Dansk Sprog og Kultur. Her kan du tilegne dig det danske sprog og den danske kultur på rekordtid. Alt foregår på dansk. Om formiddagen har vi klassiske sproglige discipliner og om eftermiddagen anvender vi sproget i praktiske og kreative kulturfag. 


Praktiske informationer

En højskole midt i nationalparken

Højskolen ligger i Nationalpark Mols Bjerge på et af de smukkeste steder i Danmark - inderst i Århusbugten ved Kalø Vig, og blot en halv times kørsel fra Århus. Skolen består af en blanding af gamle bygninger og nyere huse samlet omkring haver og hyggelige gårdrum.

Højskolens kostforplejning varetages af restaurant SMAG, Ebeltoft, under ledelse af indehaver og kok Jakob Vinkler.


Kontaktinformationer

Højskolen på Kalø
Skovridervej 1
8410 Rønde
Find vej til højskolen

Telefon: 86 37 12 86
mail@kalohojskole.dk

Forstander
Søren Iversen
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven