Hent skolens PDF-kataloger

 

Højskolen Østersøen

DanskEnglish

Højskolen Østersøen er et mødested for mennesker fra hele Europa, der vil fællesskabet, diversiteten og det sproglige møde.

Vi formidler kontakter på tværs af grænser og kulturer, og samler unge og ældre til korte og lange højskoleophold med høj kvalitet og internationalt udsyn. Vores samfundsfaglige profil omfatter tre branches med fokus på enten fremmedsprog eller kulturelt- samfundsfagligt forløb. Lærergruppen og eleverne er fælles om at skabe rum for inspirerende valgfagsundervisning, fællestimer og fritidsaktiviteter. 

Kombiner højskoleophold med arbejde som naturguide eller skibums. Bliv bedre til sprog og få masser af oplevelser. Musik, sport, outdoor og livet på vandet.


Du kan vælge både lange  og korte  ophold - det afhænger af dig.
Uanset hvem du er, glæder vi os til at møde dig i Aabenraa - ved porten til Europa.


Fag & emner

Højskolens projekter

HoeSkibums
 

Hvis du ønsker at styrke dine sprogkompetencer er efterårets skibumsprojekt det oplagte valg. Her opbygger du netværk, lærer sprog og styrker din viden omkring det, der sker i Europa lige nu. Med skibumsprojektet formidler vi arbejde til skilærere, tjenere og andet servicepersonale. Opholdet er meget intenst, og du får prøvet dine grænser og færdigheder af. Den helt store fordel er, at du tager dit netværk fra højskolen med, så vennerne ikke er helt så langt væk hvis det skulle have været en dårlig dag.

 

 Verdensmaal

WORLD LAB

Kurset er ideelt for alle, også for dem som planlægger at deltage i UNLEASH i de kommende år. Her bliver der mulighed for at møde andre top-talenter, eksperter og iværksættere, som vil forberede dig på det næste UNLEASH.

Højskolen Østersøen var vært for 125 deltagere i UNLEASH 2017 med temaet Bæredygtige Byer og hele ugens idéudvikling foregik på højskolen

Vi tilbyder en unik kombination af debatter, workshops, arrangementer, udflugter og højskoleliv når det er allerbedstDermed har Højskolen Østersøen også et enestående udgangspunkt for at fortsætte projektet og fortsætte jagten på løsninger til verdens største udfordringer. Kurset starter den 13. januar og kører frem til den 04. maj 2018.


læs mere om projekterne her   


Praktiske informationer

Vi bor 50 meter fra stranden i et tidligere hotel med store lækre værelser - alle med eget bad og toilet. Det er nemt at komme til idrætsfaciliteter, skoven og gågaden er ca. 20 min. væk til fods.

Fra spisesalen er der udsigt over fjorden, foredragssalen er lys og kan rumme op til 100 personer. Undervisningen foregår i lyse lokaler og ude på græsset, når vejret tillader det.

Du har adgang til trådløst internet i alle fællesarealer (dog ikke på værelserne) samt fra en lille computerø i forhallen. 

 


Kontaktinformationer

Højskolen Østersøen
Flensborgvej 48-50
6200 Åbenrå
Find vej til højskolen

Telefon: 74 62 47 00
Fax: 74 62 47 01
adm@hojoster.dk

Forstander
Annemarie Morris
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven