Højskolen Møn

Dansk

FILM, TEKST OG LYD

På højskolen møn er du kreativ sammen med andre kreative. 

 

Vi laver film, lyd og arbejder med flere skrivegenrer, alt fra journalistisk metode til novelle- og manuskriptskrivning. Vi undersøger, hvordan disse udtryksformer udvikler sig, opløses, gendannes og udgives på nye og innovative måder.

 

Vores højskole er for alle, der vil noget med film, tekster, lyd og billeder, og for dem der vil hinanden. Vi er en højskole med højt til loftet, hvor der er plads til store og små drømme. Højskolen Møn er en ny skole og er derfor ikke bundet af mange traditioner. Dem er du med til at skabe.

 

Vi tilbyder morgenbadning, yoga og masser af natur. Vi har et ønske om at nå 100 pct. bæredygtighed og økologi. Vi er godt på vej.

 

Højskolen Møn er et produktionsmiljø, hvor indsigt og læring opnås gennem praktisk og teoretisk erfaring, som du kan tage med videre til relaterede brancher eller uddannelser.

 

Vores lærere er alle professionelle fagfolk, fra de brancher som de underviser i. Vi har faste faglærere og desuden gæstelærere, foredragsholdere og huskunstnere, der hver især tilfører undervisningen et professionelt og realistisk touch. Vi arbejder typisk i værksteder og workshops.


Fag & emner

De tre hovedfag samt vores øvrige workshops er afhængige af hinanden. Ingen film uden manus og med den gode lyd, der hæver niveauet markant, når der arbejdes med filmproduktion.

 

FILM

Kortfilm og dokumentar. I begge filmforløb arbejdes der med manus, idéudvikling, pitch og step-outline mm. Undervisning i skolens andre fag og workshops tilfører dig viden og erfaring fra arbejdet med manuskriptskrivning, lyd og instruktion.

 

LYD

Filmlyd, radiodokumentar, interview, reallyd, podcast og lyddesign. Uanset hvor lyden skal bruges og til hvad, er det vigtigt den er skarp, ren og god. Lyduniverset er et fantastisk fortællerum, idet ren lyd skaber indre billeder. God filmlyd, hæver niveauet markant.

 

TEKST


Journalistiske grundbegreber, feature, poesi og portræt, er noget af det vi arbejder med, ligesom vi også berører andre skrivestile.

WORKSHOPS: Tv-konceptudvikling, portrætfoto, novelleskrivning, serigrafi, projektledelse, kommunikation og retorik.

 

Højskolen Møn ligger midt i hyggelige Stege, på den skønne kunstnerø Møn. Vi har naturen og vandet helt tæt på.


Praktiske informationer

Højskolen Møn er en ny højskole

  • Efterårskursus 13. august - 18. december 2017
  • Forårskursus 13. januar - 16. juni 2018

Ugepris inklusive mad og værelse: 1800,-

Højskolen Møn ligger midt i hyggelige Stege, på den skønne kunstnerø Møn. Vi har naturen og vandet helt tæt på.

Kontaktinformationer

Højskolen Møn
Skolegade 4-6
4780 Stege
Find vej til højskolen

Telefon: 71 99 91 98
kontakt@hojskolenmon.dk

Forstander
Lars Gandsø
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven