Hent skolens PDF-kataloger

 

Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg

DanskEnglish

Vi giver dig oplevelser for livet!

Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg er kendt for at have nogle af landets dygtigste instruktører og bedste faciliteter - både når det gælder indendørs og udendørs idræt.


Fag & emner

Hvad enten du er til gymnastik, outdoor, skisport, vandsport, klatring, boldspil eller fitness kan vi garantere dig oplevelser, som du aldrig glemmer! Vi har blandt andet Danmarks eneste indendørs fos og Nordeuropas største kunstige klatrebjerg, hvorfra der er udsigt over Søndersø og Viborg by!

Vi har også politiskoleforberedelse i samarbejde med Politigården i Viborg. Kurset forbereder dig til optagelsesprøven på Politiskolen.

Derudover har vi et forberedende aspirantforløb til Jægerkorpset samt Frømandskorpset, som ligger i efteråret. Kurset er et pilotprojekt, som er udarbejdet i direkte dialog med Jægerkorpsets kursussektion. Dette er enestående, og forløbet er det eneste i Danmark, hvor der er direkte dialog med Jægerkorpset om indhold og undervisning.


Praktiske informationer

  • Vi bor lige midt i den mest fantastiske natur med både sø og skov lige udenfor døren. Og hvis du tager cyklen, kan du nå ind til den nye regionshovedstad, Viborg, på fem minutter. Det siger sig selv, at du skal lede længe efter at finde bedre rammer for dit højskoleophold.
  • Faciliteterne og omgivelserne er helt i særklasse: Svømmehal, gymnastiksale, idrætshaller, springsal, beachvolleybaner, atletikstadion, stadion med fodbold- og basketbaner, klatrevæg og -bjerg, bådhus med kanoer og kajakker, værksteder og musiklokale, samt et stort træningscenter med det bedste udstyr fra TechnoGym, spinningcykler, TRX-stropper.
  • Skolen er røgfri.
  • Har du spørgsmål eller har du lyst til at se højskolens område og spændende faciliteter - så bare ring 86 67 20 11 - du kan booke en rundvisning på højskolens hjemmeside!

Kontaktinformationer

Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg
Vinkelvej 32
8800 Viborg
Find vej til højskolen

Telefon: 86 67 20 11
info@giv.dk

Forstander
Claus Bo Andreasen
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven