Hent skolens PDF-kataloger

 

Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg

DanskEnglish

Vi giver dig oplevelser for livet og mulighed for personlig udvikling!

Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg byder på meget mere end sport og idræt!

Her får du mange nye venner, eventyr, personlig udvikling, sund livsstil, skønne rejser, personlig udvikling og en masse sjov og spas!

Idrætshøjskolen Viborg er kendt for at have nogle af landets dygtigste instruktører og bedste faciliteter - både når det gælder indendørs og udendørs idræt.

 

Fællesskab_GIV


Fag & emner

Hvad enten du er til gymnastik, outdoor, skisport, vandsport, klatring, boldspil eller fitness kan vi garantere dig oplevelser, som du aldrig glemmer! Vi har blandt andet Danmarks eneste indendørs fos og Nordeuropas største kunstige klatrebjerg, hvorfra der er udsigt over Søndersø og Viborg by!

Vi har også politiskoleforberedelse i samarbejde med Politigården i Viborg. Kurset forbereder dig til optagelsesprøven på Politiskolen.

En ny linje er startet på højskolen - Livsstilsændring.
På linjen vil vi tage udgangspunkt i en lang række emner og begreber, som gør sig gældende i forbindelse med livsstil.
Du vil opnå indsigt og viden, som du fremadrettet vil kunne anvende når behovet opstår. Vi vil forsøge at erstatte de knap så hensigtsmæssige vaner, fysisk og mentalt, med nye sunde vaner.


Praktiske informationer

  • Vi bor lige midt i den mest fantastiske natur med både sø og skov lige udenfor døren. Og hvis du tager cyklen, kan du nå ind til den nye regionshovedstad, Viborg, på fem minutter. Det siger sig selv, at du skal lede længe efter at finde bedre rammer for dit højskoleophold.
  • Faciliteterne og omgivelserne er helt i særklasse: Svømmehal, gymnastiksale, idrætshaller, springsal, beachvolleybaner, atletikstadion, stadion med fodbold- og basketbaner, klatrevæg og -bjerg, bådhus med kanoer, kajakker og paddleboards, værksteder og musiklokale, samt et stort træningscenter med det bedste udstyr fra TechnoGym, spinningcykler, TRX-stropper.
  • Skolen er røgfri.
  • Har du spørgsmål eller har du lyst til at se højskolens område og spændende faciliteter - så bare ring 86 67 20 11 - du kan booke en rundvisning på højskolens hjemmeside!

 

GIV_fra_haven


Kontaktinformationer

Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg
Vinkelvej 32
8800 Viborg
Find vej til højskolen

Telefon: 86 67 20 11
info@giv.dk

Forstander
Claus Bo Andreasen
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven