Hent skolens PDF-kataloger

 

Filmhøjskolen Møn

Dansk

Perler


Vil du videre med film, lyd og fortællinger?

 

Vi er et aktivt produktionsmiljø med fokus på fortællinger formidlet gennem film, dokumentarisme og lyd. Vi arbejder med hybrider i filmuniverset.

På Filmhøjskolen Møn vil du udfolde, udvikle og fordybe dig. Du vil danne netværk og finde din vej ind i film og lydverdenen.

Ud over det faglige tilbyder vi morgenbadning, yoga og masser af natur. Vi arbejder og tænker i bæredygtighed og økologi.


Fag & emner

Alle elever går på samme hold, men er samtidig delt op i fire redaktioner. Her tilbyder vi særskilt undervisning, hvor der udvikles, skabes fester og arrangementer, udstillinger og hvor initiativer sættes i gang.

 

Du arbejder altid med professionelle lærere fra film, radio og tv-branchen. Du er konstant i gang med konkrete og præcise produktionsopgaver, der kombineres med korte og længere workshops og fagforløb.

 

Højskolen Møn er eksperter på dokumentarfilm, kortfilm og podcast.

 

Vi undersøger fra mange vinkler hvor filmen er på vej hen, hvor den ses, hvordan den genrer mikses og hvordan nye produktionsformer og afsætningsmuligheder opstår.

 

Filmhøjskolen Møn har de mest kompetente lærere, der kommer direkte fra de brancher vi arbejder med: Film, TV, radio, journalistik og billedkunst.

 

Casting, pitch, personinstruktion, synopsis/treatment/manus, konceptudvikling, filmhistorie, kamera, klip, lyddesign, lyssætning, virale film/PR, levende billeder til scenekunst, dokumentarfilm, kortfilm, mockumentary, TV-serier., journalistisk, podcast, radiosatire


Praktiske informationer

Vi optager elever til to forskellige hold om året.

  • Hold 1 er på 23 uger og forløber fra 14. januar - 24. juni. Pris 39.100.
  • Hold 2 er på 17 uger og forløber fra 25 august - 22. December. Pris 28.900.

Priserne inkluderer undervisning, mad og bolig.

Filmhøjskolen ligger midt i byen Stege, 1½ time fra hovedstaden, på den skønne kunstnerø Møn. Vi har naturen og vandet helt tæt på.

Søg om optagelse i dag ->


Kontaktinformationer

Filmhøjskolen Møn
Skolegade 4-6
4780 Stege
Find vej til højskolen

Telefon: 71 99 91 98
kontakt@filmhojskolen.dk

Forstander
Lars Gandsø
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven