Filmhøjskolen Møn

Storyteller

Filmhøjskolen er optaget af den gode historie. Historier der er relevante, fordi de har et personligt afsæt. Historier der har et socialt- eller samfundsmæssigt perspektiv.

Vi er en utraditionel og anderledes indrettet højskole, der har fokus på at folde dit kunstneriske potentiale ud og give dig en grundlæggende indsigt i film- og lydproduktioner.

Samtidig er vi en højskole med åbne værksteder, hvor du altid kan producere.

Du lever, lærer og skaber med de bedste. Du arbejder med fiktion, dokumentar og podcast. Men du kommer også i kontakt med andre kunstneriske udtryksformer. Du får et solidt netværk, nye venner og samarbejdspartnere. Skolens køkken er økologisk drevet, og maden er bæredygtigt tilrettelagt.

Erfaring

Dine erfaringer med film- og lydproduktion er ikke afgørende for at gå på filmhøjskolen. Men du skal have en stor interesse for film.

Værker

Som elev på Filmhøjskolen skaber du minimum tre værker. En podcast, et fiktionsværk og et dokumentarisk værk.

På et semester lærer du bl.a. om: Teknik, ideédvikling, pitch, synopsis/treatment/manus, casting, personinstruktion, nyere filmhistorie, kamera, klip, lyddesign og podcastudvikling.

Filmhøjskolen Møn
Skolegade 4-6