Hent skolens PDF-kataloger

 

Aalborg Sportshøjskole

Dansk

Er du bare glad for sport og træning, eller vil du være træner - måske endda på højeste niveau? Aalborg Sportshøjskole er skolen hvor du bliver dygtig til det du laver OG hvor du får masser af venner og fantastiske oplevelser. 

På Aalborg Sportshøjskole er vi gode til at se udviklingspotentialet i alle vore elever. Vi tager dig der hvor du er, og flytter dig så langt som muligt rent fagligt. Vi hjælper dig med at få realiseret DINE drømme. Både når du er elev og i forhold til det liv du skal leve bagefter. Vi har fokus på både din faglighed og personlighed - og hjælp dig med at få styr på din fremtid.

Du skal tage på højskole, hvis du har teamspirit - eller gerne vil have det! Du skal tage på Aalborg Sportshøjskole, hvis du er til sport, sammenhold og sjov i gaden. Vi er en storbyhøjskole med fuld fart frem, og den typiske højskoleelev hos os sparer ikke på kræfterne. Vi skal nok udfordre jer, men vi er heller ikke bange for at overlade ansvar og beslutninger til eleverne. Det er jeres højskole, og eleverne er medspillere på deres eget ophold. Det kræver engagement, og det forventer vi, at du har. Der vil foruden fantastisk undervisning være køkkentjanser, områder at gøre rent, service at stille på plads efter brug, diskussioner om at komme til tiden og oprydning efter fest. Har du mod på både det sure og det søde så pak en taske og kom af sted, du vil ikke fortryde det. 

 

 
Fag & emner

Aalborg Sportshøjskole er bygget op omkring fem fagområder: 

 • Fitness / fysisk træning
  CrossFit
  Fitness energy og flowtræning
  Fitness personlig træner
  Fitnessholdinstruktør (*efteråret)
  Fitnessinstruktør og personlig træner
  Styrketræning
  Styrketræner og fysisk træner
  Yoga
 • Job i uniform
  Falck
  Politi
  Specialoperationsstyrkerne
 • Motion og udvikling
  eSport
  Fremtidens idrætsleder (*efteråret)
  Løbelinjen
  Målrettet træning
 • Outdoor / friluftsliv
  Boardsport (*efteråret)
  Klatring
  Outdoor
  Outdoor leader
 • Ridning
  Ridelinjen
  Ridetræner


 


Praktiske informationer

 • 900 meter fra centrum.
 • Centralt placeret i Aalborgs idrætsmiljø. Vi er nabo til Aalborg Stadion, et svømme- og motionscenter samt tre stadionhaller, hvoraf én er specielt indrettet til gymnastik og spring.
 • I løbet af dit ophold får du mulighed for at springe i faldskærm, tage PADI dykkercertifikat samt få en rejselederuddannelse til yderst favorable priser

Kom og besøg os, inden du beslutter dig for et ophold. Tag din kæreste, dine venner eller dine forældre med en tur til Aalborg. Så skal vi vise dig, hvad vi har at byde på. Ring til os og aftal et besøg på 98131311 - eller hvis du har spørgsmål. 


Kontaktinformationer

Aalborg Sportshøjskole
Annebergvej 55
9000 Aalborg
Find vej til højskolen

Telefon: 98 13 13 11
Fax: 98 11 14 55
sph@sportshojskolen.dk

Forstander
pr. 1/5: Erik Sidenius
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven