Animation på Kunsthøjskolen i Holbæk

Animation på Kunsthøjskolen i Holbæk

Animation handler om at gøre ting levende og skabe illusioner. På et 14 dages sommerkursus vil du lære at bruge og forstå en række visuelle teknikker og dit forhold til levende billeder bliver med garanti aldrig det samme igen. Vi skal arbejde med claymation, og mange andre grundlæggende animations teknikker. Du bliver præsenteret for hvordan man kan arbejde kreativt med kameraføring og lyssætning. Du kommer til at lære hvordan man producerer og planlægger en film eller animation, og bliver introduceret til hvordan man laver et storyboard, skaber figurer og karakterer og de universer som de indgår i.

Kurset er relevant for dig hvis du vil blive klogere på billedstrømmen omkring dig og hvordan den er skabt ved selv at lave film og animation. Det er også relevant som efteruddannelse for lærere i billedkunst. Som forberedelse til at søge ind på en animationsskole. Som efteruddannelse i den grafiske branche.

Sommerkursus: http://www.kunsthojskolen.dk/courses/animation/

Læs mere om værkstedet: http://www.kunsthojskolen.dk/fag/visuel-kultur/

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven