TRÆN ESPORT PÅ HØJSKOLE

Er du vild med Computerspil? På Designhøjskolen Højer kan du nu træne og udvikle dit talent indenfor Esport

Er du indstillet på at dyrke dit talent i Counter-Strike, League of Legends, Starcraft II, Heartstone, Overwatch eller FIFA? Vi vil rigtig gerne give dig muligheden for at blive bedre og komme foran vennerne du spiller med på nettet.
I samarbejde med det professionelle spillerorganisation - Tricked eSport bliver du guidet og udviklet gennem 24 uger på Designhøjskolen Højer. Tricked eSport vil guide dygtige elever og give dem et indblik i "pro" scenen. Det vil også være muligt for elever at blive optaget direkte på danmarks første eSportsacademy. En af de største klubber i dansk eSport står klar til at videreudvikle dig som eSports atlet. Måske kan du blive den næste professionellespiller i Tricked eSport.

AMBITIØS UNDERVISNING
Du vil få intens træning af lærere som selv har dyrket esport på topplan. Du vil opnå en bedre forståelse af Teori, teknik, strategi og samarbejde på hold og det vil udvikle dig som spiller. Undervisningen vil give dig egenskaberne til selv at analysere demoer fra kampe og finde frem til evt. fejl. Du vil blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger og vinde flere kampe og stige i rank.

Læs mere om vores Esports Academy - klik her