Klar til forårets portfolio og optagelsesprøver

søg ind på uddannelser

På Designhøjskolen Højer er vi klar til at hjælpe dig med at lave et fedt portfolio, undervise dig i de kreative færdigheder du skal have med dig i bagagen på forårsholdet, når du skal søge ind på din drømmeuddannelse. Det kan være du overvejer at søge ind på Designskolerne, Skolen for Visuel Kommunikation, Animationsskolen, DJMX, VIA Teko, KEA eller en af de mange andre kreative uddannelser. Vi underviser dig i at lave et fedt portfolio, samt de krævende optagelsesprøver, der skal åbne døren til din drømmeuddannelse. Vi har et bredt kendskab til talentudvikling, og arbejder tæt sammen med de forskellige designuddannelser og er derfor klar sammen med vores fantastiske undervisere til at hjælpe dig med at komme i den rigtige retning, opgradere dine digitale kompetancer og designfærdigheder. Du kan vælge mellem designlinjer Innovativ Mode & Accessories, Visuel & Digital design, Spildesign & Animation - Tjek dem ud her - www.designhojskolenhojer.dk

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven