Optagelsesprøverne - designskoler, arkitektskoler og kunstakademier

Optagelsesprøverne - designskoler - arkitektskoler og kunstakademier

Kunsthøjskolen gør klar til optagelser på landets akademier, arkitekturs- og designskoler. Vi har samlet den generelle information inklusiv links til de forskellige adgangsgivende eksamener, optagelsesprøver, åbent hus, osv.

Få overblikket via linket her.

På Kunsthøjskolen i Holbæk kan du forbedrede dig til optagelse på de videregående kreative uddannelser. Vi underviser på det højeste niveau og giver dig studievejledning og tips undervejs. Du vil være sammen med ligesindede i et intenst, skabende og inspirerende miljø. Læs om ansøgningsfrister og krav og om hvilke fag vi tilbyder. Velkommen på Kunsthøjskolen!

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven