Litteraturen trives på Vallekilde Højskole

Litteraturen trives på Vallekilde Højskole

På Vallekilde Højskole afholder vi hvert år den første weekend i februar litteraturfestivalen Litt Talk.

Litt Talk præsenterer både rutinerede forfattere, der giver et ofte skævt og altid interessant indblik i deres personlige universer, og nye talenter fra den næste generation. I år kan du blandt andre opleve Kim Leine, Pia Juul og Erling Jepsen samt en lang række andre stemmer fra det litterære landskab. Det hele foregår på Vallekilde Højskole den 6. og 7. februar 2016.

Også i hverdagen stortrives litteraturen på Vallekilde, hvor forfatteren Simon Fruelund med nænsomhed og stort overskud hjælper eleverne på Forfatter-holdet med at finde deres helt egen stemme og stil. Forfatter-holdet er både for dig, der aldrig rigtig har skrevet og dig, der allerede har en del tekster liggende i skrivebordsskuffen. 

Læs mere om hovedfaget Forfatter på Vallekilde Højskole her.

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven