Nyt anlæg til solenergi & jordvarme

Nyt anlæg til solenergi & jordvarme

I forhallen hos Kunsthøjskolen i Holbæk viser den nye energitavle effekten af elevernes og de ansattes aktiviteter og energihensyn på en ny og let aflæselig måde.
 
Det nye solcelleanlæg, som har 1.200 solceller og en effekt på 64 KWh, blev indviet den 10. juli. Siden er der blev lagt mere end 5 kilometer jordvarmeslanger i parken, og den 8. oktober var jordvarmepumperne på 120 KWh køreklare.
 
Forstander Michael Nielen fortæller, at de nye anlæg er en del af en helhedsplan om bæredygtig omstilling, og at solenergi og jordvarme er næste skridt på vejen, efter at alle vinduer i skolens hovedbygning blev udskiftet sidste efterår.
 
Bag ønsket om at spare energi ligger samtidig nogle principielle grundtanker, der rækker længere end strømbesparelsen.

Læs mere ->

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven