Arkitektur på højskole

Arkitektur

Fra 2015 år er det alene kvote 2 der giver adgang til arkitektskolerne. Vi tilbyder et intensivt kursus i arkitekturKunsthøjskolen i Holbæk, som giver dig de bedste forudsætninger for at lave hjemmeopgaven og udføre optagelsesprøven til arkitektskolerne. Men kurset er meget mere end det: Du kommer til at producere en masse og lære at formulere dine idéer i 3D, arbejde med Sketchup samt med fotocollager og vektortegning. Du får et bredt kendskab til arkitektur i teori og praksis gennem arkitekturhistorie og modelbygning i forskellige materialer og i 1:1. Der vil være 3 studieture ind- og udenlands, foredrag af nogle af tidens skarpeste arkitekter og hver dag vil du blive præsenteret for et aktuelt dansk eller internationalt arkitektfirma, så du bliver opdateret på hvad der sker på scenen i dag.

På kunsthøjskolen kan du desuden studere design, tegning, animation og meget mere så du bliver optimalt rustet til en fremtid inden for visuelle fag, arkitektur, design, kunsthistorie og lignende i et sjovt, socialt og lærerigt miljø.

Vel mødt på Kunsthøjskolen i Holbæk!

Læs mere på:http://www.kunsthojskolen.dk/fag/arkitektur

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven