Fantastisk forårsstart!

Sara Luise Pedersen

Grundtvigs Højskole er i januar blevet indtaget af spændte elever med masser af mod på faglig udfordring, sociale arrangementer og højskolehygge. Og forårsholdet er rekordstort her i 2014. Intet mindre end 103 elever er flyttet ind på højskolen.

Eleverne har haft mulighed for at vælge fem fag, og på Grundtvigs højskole er det traditionelt set de politiske, journalistiske og fotografiske fag som tiltrækker mange. I løbet af foråret får de da også rig muligheden for at møde foredragsholdere, der er kendte fra medierne. Højskolens kalender byder blandt andet på besøg fra undervisningsminister Christine Antorini, koncert med det danske band Harmonics, foredrag ved Naser Khader og debat mellem nyhedscheferne på TV2 Nyhederne og DR - arrangementer hvor alle er velkomne til at lægge vejen forbi.

Desuden skal eleverne deltage i flere kulturelle arrangementer, hvor de blandt andet skal til koncert med den danske sangerinde Hannah Schneider, se fotoshow med fotograf Maria Fonfara og til foredrag med Karen Mukupa.