Vallekilde samarbejder med Distortion

Vallekilde samarbejder med Distortion

I forbindelse med årets Distortion er Vallekildes Bureau inviteret til at give et bud på et modulbaseret chill out område, der skal flytte lokation i takt med, at gadefesterne flytter bydel. Projektet blev skudt i gang med et oplæg og efterfølgende workshop med Mathilde Friese, der er kommunikationsansvarlig ved festivalen.

Det med at arrangere festivaler er efterhånden blevet et fast indslag i undervisningen på Vallekilde Højskole. Ud over Distortion samarbejder Bureauet hvert år med Roskilde Festivalen, Copenhagen Play Festival og litteraturfestivalen Litt Talk. For blot at nævne nogle få.

Projektforløb som disse er nemlig nogle af grundsøjlerne i Vallekilde Bureauets identitet. Det er her, hvor du som elev afprøver dine færdigheder i den virkelige verden, og hvor du kan være med til at gøre en forskel. Vi prøver nemlig altid at sikre en vis social- og miljømæssig ansvarlighed i alle vores projekter.

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven