Nyt NGO-fag på Grundtvigs Højskole

Sara-Luise Pedersen

Som noget helt nyt har Grundtvigs Højskole lanceret faget "Gør en forskel" i samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Faget er centreret omkring NGO-arbejde med sårbare unge og her bliver eleverne aktivt inddragede i at udvikle og realisere lokale projekter. Efterårsholdet har i oktober været med til at arrangere streetfodbold-turneringen "Street-it" i Vangede, hvor de i samarbejde med Vangedes unge og Ungdommens Røde Kors fik stablet en vellykket event på benene med fodbold, mad og musik. "Gør en Forskel" introducerer både teoretisk og praktisk til NGO-arbejde og problemstillinger omkring udsatte unge og familier i krise. Faget giver eleverne kompetencer inden for projektledelse, kommunikation, entreprenørskab, samt skabelse af social identitet og engagement. 

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven