Rasmus Nøhr gav intim koncert for elever og lærere på Idrætshøjskolen Bosei

• "Husk at sige noget godt til hinanden og oplev livet": var ét af Rasmus Nøhrs budskaber til de overraskede elever og lærere på Bosei…

Personalet og eleverne på Idrætshøjskolen Bosei ved Præstø blev mandag formiddag en del af en uventet men behagelig happening! Jeg havde i fredags tilmeldt skolen til Radio SLR's konkurrence, hvor en arbejdsplads kunne få en intimkoncert med Rasmus Nøhr, der samme morgen gav interview i lokalradioen og pludselig var i telefonen sammen med radioværterne, der fortalte vi havde vundet!

Det gav naturligvis en vis koordinationsopgave at få samlet personalet, der får dagligdagen på højskolen til at køre og ikke mindst de mange elever, der her til formiddag var fordelt på dagens faglinjer: japansk sprog, karateundervisning, outdoortræning og svømning - men alle var straks med på eventen og har efterfølgende gået og nynnet Rasmus Nøhr melodier hele dagen!

Rasmus Nøhr nåede at spille 5 numre heriblandt sin nye single "Retursekund, som vakte stor begejstring og taktfaste klapsalver! Ind imellem sangene krydrede Rasmus Nøhr oplevelsen med de tanker, der har ligget til grund for teksterne, og dragede paralleler til dét at gå på højskole, som Rasmus selv har prøvet i Sønderjylland.