Pod casting af Grundtvig

Ryslinge InnovationsHøjskole er ny og dog en af de ældste. Vi tænker på nye måder, er blevet vores nye slogan og vores nye mål er så ambitiøst som "at sætte gang i Danmark". Det har højskolerne gjort før - siger man - og det kan de igen - siger vi.

Koblingen mellem den historiske arv og det nutidige behov er vigtig for os.

Vi har derfor lagt ud med en stribe historiske foredrag om Grundtvig, Kold m.fl. Det har højskoler vel altid gjort. Det nye er at vi har pod casted alle foredragene. Dvs man kan sidde hjemme i sin sofa og genopleve foredragene, sammen med naboen som ikke hørte 'det levende ord' komme ud af den levende mund.

Og vi vil gerne dele foredraget med Jer alle, da vi synes de er både oplivende og oplysende. Det er en af vores lærere, tidl. lektor i nordisk litteratur på SDU, Knud Bjarne Gjesing, der har øst af sit vid. 

KLik her for at høre foredraget.

Skærmbillede 2012-05-12 Kl . 23.44.55

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven