Forbered dig til de grafisk design uddannelser

Grafiske uddannelser

Hvis du drømmer om at studere på Designskolen, Mediehøjskolen, Skolen for visuel kommunikation i Haderslev eller andre grafiske designuddannelser, er det en god idé at forberede dig ved at tage et ophold på en af højskolerne med fokus på design. 

Hvis du ikke har ret meget tid eller penge nok til et langt kursus, kan du tage et 4 ugers intensivt forberedelseskursus fra 9. januar - 5. februar på Rødding Højskole i Grafisk Design.

Her lærer du både programmerne fra Adobe, lærer en masse grundlæggende om grafisk design og ikke mindst får arbejder du med en række opgaver og optagelsesprøver, som kan bruges direkte i din portefolio, så skolerne bare må have dig!

Læs mere om det grafiske kursus her:

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven