Ny hjemmeside - smartere søgefunktion

Ny hjemmeside - smartere søgefunktion

Højskolerne.dk - den fælles portal for alle Danmarks højskoler - har gennemgået en teknisk og grafisk foryngelseskur. Ikke mindst sidens søgefunktion er blevet smartere.

Højskolerne tilbyder årligt et væld af både korte og lange kurser. Hjemmesidens nye søgefunktion gør det muligt at indsnævre din søgning med forskellige filtre, indtil du har ét eller flere kurser, som du vil undersøge nærmere.

Vær opmærksom på at lange højskolekurser kan give dig muligheden for at kombinere en lang række fag. Så hvis titlen på et langt kursus ikke umiddelbart fortæller dig hvorfor, det dukker op i din søgning, vil du sikkert finde svaret i beskrivelsesteksten, eller I de fagord, som højskolen har tilknyttet kurset.

Sådan bruger du søgningen

  1. Vælg om du vil søge efter korte eller lange højskolekurser
  2. Brug fritekstsøgning til at søge efter et fag eller emne, der interesserer dig, ELLER vælg en faggruppe og herefter det fag, du er interesseret i.
  3. Brug evt. fritekstsøgning til at afgrænse dit søgeresultat yderligere. Enten ved at skrive flere søgeord samtidig, eller ved at kombinere faggrupper og fritekstsøgning.
  4. Overvej at afgrænse søgningen yderligere ved at bruge de fire drop-down menuer:
  • Hvornår skal kurset starte?
  • Hvilken type højskole vil du gå på (læs mere om de forskellige højskoletyper her)?
  • Er der en bestemt specifik højskole du foretrækker?
  • Hvor i landet skal højskolen ligge?

Prøv selv at søge efter lange kurser eller korte kurser.

God fornøjelse!

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven